wie is wie

De gezichten van de Stichting

Samenwerken aan één doel

Eeke Marks

Voorzitter, visionair & danseres

Buikdans was voor Eeke liefde op het eerste gezicht, sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in oriëntaalse dans en geeft ze lessen, optredens en workshops vanuit haar dansschool Art of bellydance. In haar werk heeft ze zich gespecialiseerd in de Egyptische dans, muziek en tradities. Ze is een verhalen- verteller en danst met kunde, hart en ziel.

Dea Boom

Penningmeester & danseres

Dea heeft een uitgebreide en gevarieer- de ervaring als danseres en heeft in sommige stijlen wedstrijd gedanst. Toch is buikdans een van haar favorieten. Dea geniet van het contact met het publiek wanneer ze op de bune staat; en dat straalt eraf. Als penningmeester van Arabesque houdt Dea zich bezig met alles wat met geld te maken heeft.

Arianne Pierik

Secretaris & danseres

Misschien wel geïnspireerd door haar moeder danst Arianne al vele jaren als buikdanseres. Met een talent voor het scherp houden van choreografieën is ze een onmisbaar onderdeel van de groep. Haar verfijnde dansstijl en zachte expressie zijn een lust voor het oog. Als secretaris van Arabesque organiseert Arianne de vergaderingen van de stichting en legt ze de toekomstplannen vast.

Carolien van den Berg

Danseres & networking

Als één van de ‘originele’ leden van Arabesque vormt Carolien een vaste steunpilaar van de groep. Deze stoere dame treedt zowel in groepsvorm als solo op als buikdanseres, maar ze is ook te bewonderen in burlesque shows. Met haar vurige energie krijgt ze het publiek mee. Carolien ziet overal kansen en mogelijkheden en is niet verlegen om het gesprek aan te gaan om samenwerkingen tot stand te krijgen.

Gilian Algra

Danseres & Visualisatie

Gilian heeft ervaring met verschillende dansstijlen maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op de Oriëntaalse dans. Ze bleek zich het meest thuis te voelen in groepsverband, waarin ze een rustige stabiele factor vormt. Gilian is een elegante danseres met een creatieve geest. Ze is het brein achter de prachtige kostuums, decor en de digitale vormgeving en helpt de dankbare groep met de uitvoer hiervan.

Rita Luoto

Danseres & ‘cheer leader’

Voor deze duizendpoot is buikdans de rots in de branding. De Finse Rita danste al vele jaren in Canada en Nederland, ze is een prachtige aardse en wervelende verschijning op het podium. Als geen ander kan ze de groep motiveren om tot het uiterste te gaan, door haar ruime ervaring in dans waarderen we haar kritische blik maar bovenal inzet en zorgzaamheid voor de groep in zijn geheel.

Oriëntaalse Dans

Collectie fotos's die verschillende stijlen (Egyptische) Oriëntaalse Dans weergeven

Stichting Orientaalse Dans

over ons

wie is wie

orientaalse dans

Blogs

FAQ

lorum ipsum

lorum ipsum

lorum ipsum

Contact Info

Heb je vragen neem contact op via

0640779246

Dinsdag tot zaterdag 10am — 8:30pm

stichting.orientaalsedans@gmail.com

welkom

© 2022 Created with Royal Elementor Addons