(Dis)connection

Een wervelende buikdansshow waarin we de veerkracht van de mens laten zien. We nemen je mee naar een tijd waar iedereen de afgelopen jaren mee te maken heeft gehad. Arabesque laat zien hoe we via de dans elkaar terug vonden – herkenbaar, ontroerend en met een flinke dosis humor.

Foto impressie

Fotos gemaakt door Gerrit Panhuis

Testimonial

Ik was zeer onder de indruk en zelfs geraakt door de dansvoorstelling Kharaz in Groningen. Wat een prachtige dansen, muziek, verhaal. De kostuums, de overgangen, de dynamiek tussen de verschillende dansen, het programmaboekje, de spetterende finale met zelfs een gechoreografeerd fotomoment....alles klopte. Leana's werk met en voor de oriëntaalse dans is ongeëvenaard. Dank je wel!

Patricia

We vonden de voorstelling zo prachtig en gevoelsvol! Onze complimenten! Het onderwerp was zo goed gekozen, het heeft me goed gedaan en het heeft me soms ontroerd. Jouw solo Eeke was zooo goed en mooi, ik heb er geen woorden voor. Heel hartelijk dank Jullie Allemaal voor deze prachtige show! Op naar het volgende jaar:)

Fam. Boom

'Mijn complimenten nogmaals voor de geweldige voorstelling van gisteren ! Afwisselend, divers, ingetogen, uitbundig, reflectief, vrolijk, verrassend, ontroerend, keurig verzorgd: alles zat erin om het mooi te laten zijn'

Peter Verzijl

Expiriment, humor, traditie wisselde elkaar af - een voorstelling om trots op te zijn - Laudie Francken

Laudie Francken

Oriëntaalse Dans

Collectie fotos's die verschillende stijlen (Egyptische) Oriëntaalse Dans weergeven

Stichting Orientaalse Dans

over ons

wie is wie

orientaalse dans

Blogs

FAQ

lorum ipsum

lorum ipsum

lorum ipsum

Contact Info

Heb je vragen neem contact op via

0640779246

Dinsdag tot zaterdag 10am — 8:30pm

stichting.orientaalsedans@gmail.com

welkom

© 2022 Created with Royal Elementor Addons